📢 Agencija lokalne demokracije Sisak objavila je dva nova natječaja za mlade koji su dio projekata financiranih iz Erasmus Plus programa! 📢

Natječaj za razglednice “UnitedWeStand” namijenjen je mladima u dobi 16-25 godina, a odnosi se na dizajn razglednice na temu mira i pomirenja na području Zapadnog Balkana. Iz svake od 5 država koje sudjeluju u natječaju, bira se po jedna pobjednička razglednica koja osvaja simboličnu nagradu u iznosu od 50,00 eura. Zaprimljene razglednice će se otisnuti te će se postaviti izložba. Rok za prijavu je 17. srpanj 2020, a detalji natječaja nalaze se ovdje https://lda-sisak.hr/natjecanje-razglednica-unitedwestand/

Drugi natječaj pod nazivom „ Najbolje ideje društvenog poduzetništva“ namijenjen je mladima u dobi 18-30 godina, a odnosi se na razradu ideje društvenog poduzetništva kojom se rješava ili umanjuje problem u zajednici. Autori/ce 5 najboljih ideja biti će odabrani/e za sudjelovanje na međunarodnoj razmjeni mladih u Italiji u kolovozu/rujnu 2020. Rok za prijavu je 12. srpanj 2020., a detalji natječaja nalaze se ovdje https://lda-sisak.hr/natjecaj-za-mlade-najbolje-ideje-drus…/
Pozivamo sve zainteresirane mlade osobe da se prijave

Za dodatna pitanja kontaktirajte ALD Sisak:
Ldesk-si@sk.t-com.hr
Volonterski centar Sisak: vcs@Lda-sisak.hr