Turnir u el. govornom pikadu -Zagreb

13.10.2018. sudjelovali smo na turniru  u elektroničkom pikadu za slijepe povodom obiljeżavanja Međunarodnog dana bijelog štapa u organizaciji pikado kluba “Zvuk” iz Zagreba. Turnir je odigran u prostorijama USZ, a sudjelovale su ekipe iz Karlovca, Bjelovara, Varażdina, Siska, Rijeke i Virovitice te Zagreba.
Nakon pozdravnog govora predsjednice i tajnika kluba te predsjednika USZ Branimira Šutala izvučeni su brojevi i krenulo se u odigravanje turnira. Budući da se igralo na 2 pikado-aparata formirane su i dvije grupe. Nakon odigranih svih utakmica po grupama igralo se polufinale i finale. Također se razigravalo i za 5 i 7 mjesto.
Na kraju pobjednik turnira bila je ekipa 4 RIJEKE KARLOVAC, drugo mjesto osvojila je ekipa BILOGORA-BJELOVAR, treće mjesto osvojila je ekipa VARAŻDINA, a četvrta je bila ekipa iz SISKA.
Nakon podjele pehara i medalja slijedio je ručak, te dalje drużenje svih okupljenih sudionika ovog turnira.
44180484_2025345240888574_2200835826240192512_n 44464926_2025345277555237_5799277667278651392_n