Volonteri

Volonteri INA Kluba volontera u svojoj su zadnjoj akciji održanoj 17.10.2017. u prostoru Dnevnog centra slijepih pomagali korisnicima Udruge slijepih u izradi pekmeza od jabuka i dunja. Kroz ovo poučno i zabavno druženje uz zajednički trud nastalo je više od 30L pekmeza kojim će se zasladiti naši korisnici,partneri,suradnici a isti će biti ponuđeni i građanima kroz naše promotivne štandove u nadolazećim aktivnostima. Nakon radnih aktivnosti prisutni su se uputili na izvrsno predavanje održano u HGK-Županijskoj komori Sisak. Predavanje je održala mr.sc. Ana Lucia Tomić direktorica ureda za usklađenost u HPB. Predavanje na temu “Kako i koje rizike procijeniti prije donošenja odluka” bilo je izrazito korisno i zanimljivo kako za razvoj profesionalnog tako i privatnog života.
Ovim putem se zahvaljujemo volonterima Ina Kluba volontera, korisnicima i zaposlenicima Udruge slijepih SMŽ-Sisak, HGK-Županijskoj komori Sisak i Fast Food Dori na podršci u izvedbi aktivnosti.