23.1.2024. Čitateljski klub i kviz znanja

Kroz današnji čitateljski klub pročitali smo nekoliko poglavlja knjige “Sve će biti dobro” autorice Maje Jakšić. Kroz čitanje, diskusiju i razgovor obradili smo temu “Bez panike u napadu panike”. Kroz obradu knjige dobili smo odgovore na pitanje što je to napadaj panike? Postoji li razlog za zabrinutost? Koji su simptomi napada panike? Je li riječ o tjelesnom iskustvu, mentalnoj klopki ili duhovnoj borbi? Kako tražiti pomoć? Kako pomoći onima koji pate zbog napada panike?

Nakon čitanja i diskusije, podijelili smo svoja iskustva i razmišljanja o istima. Kroz razgovor došli smo do zaključka kako smo potrebni jedni drugima, te da kroz druženja i socijalni kontakt možemo dobiti podršku koja nam svima puno znači.

Nakon završetka čitateljskog kluba opustili smo se uz kviz znanja , a za kraj smo se rekreirali na sobnom biciklu, orbitreku i uz el. govorni pikado 🙂

Aktivnost je provedena u sklopu projekta pod nazivom “Aktivni” , uz financijsku potporu Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.