19.12.2023. Današnje predbožićno druženje u Udruzi slijepih bilo je čarobno iskustvo, a naš Dnevni centar slijepih bio je ispunjen osmijesima, radošću i zajedništvom. S radošću smo ugostili naše korisnike- slijepe osobe, i strane volonterke iz Udruge IKS kako bismo zajedno proslavili nadolazeće blagdane.

S obiljem glazbe i plesa, stvarali smo nezaboravne trenutke. Uz to, zajedno smo ukrasili prekrasnu božićnu jelku koja je zračila toplinom i blagdanskom čarolijom.

Posebno smo uživali u pripremi tradicionalne božićne slastice iz Lihtenštajna nazvane Grittibänz. Način pripreme ove slastice prezentirala nam je volonterka Karla. Svi su se uključili u ovu aktivnost, gradeći veze kroz zajedničko stvaranje nečeg ukusnog i posebnog.

Ovo je bila prilika da pokažemo da blagdansko veselje nije samo u vizualnom doživljaju, već i u emocijama koje dijelimo i osjećajima koje stvaramo zajedno. Zahvalni smo našim dragim volonterkama iz Udruge IKS što su obogatile ovo iskustvo svojim entuzijazmom i podrškom.

Hvala svima koji su sudjelovali i doprinijeli ovom divnom događaju. Uzbuđeni smo zbog nadolazećih blagdana i radujemo se novim zajedničkim aktivnostima koje će donijeti još više radosti, razumijevanja i solidarnosti.

Neka blagdanski duh nastavi obasjavati naša srca i srca naše zajednice!