22.8.2023. S obzirom na to da rad na računalu postaje sve važniji aspekt svakodnevnog života, odlučili smo svima omogućiti da nauče više o ovoj temi, te smo dan započeli individualnom informatičkom obukom.

No, to nije sve! Nakon informatičke obuke, uslijedile su sportsko-rekreativne aktivnosti koje su nas itekako razveselile. Korisnici su se razgibali i imali priliku sudjelovati u igri govornog pikada, te vježbati na sobnom biciklu e orbitreku . Elektronski govorni pikado kao i uvijek donio je dozu izazova i zabave, a danas se pokazalo da granice ne postoje kada se radi o zajedničkom veselju!

Najvažniji aspekt današnjeg događaja svakako je bilo međusobno druženje članova Udruge. Vidjeli smo osmijehe i stvorili predivne uspomene koje će nas pratiti. Važno je da ostanemo povezani i podržavamo jedni druge, a današnja aktivnost nam je omogućila upravo to.

Hvala svima koji su sudjelovali i doprinijeli uspješnosti današnjeg dana. Nastavimo zajedno graditi snažnu i podržavajuću zajednicu. Veselimo se budućim događanjima i prilikama za učenje, zabavu te dublje povezivanje!

#udrugaslijepih#informatičkaobuka#sportskeaktivnosti#druženje#povezivanje#zajednica#veselje