14.2.2024. Započeli smo dan s entuzijazmom i aktivnostima koje obogaćuju našu zajednicu. U sklopu informatičke podrške današnja tema bila je korištenje Gmaila. Radujemo se što možemo pružiti praktičnu podršku u digitalnom svijetu, omogućavajući pristup informacijama i komunikaciji svim našim članovima.

Nakon informatičke obuke, naša sportska ekipa okupila se kako bi odradila generalni trening. Kroz sport i rekreaciju, promičemo zdrav način života te jačamo zajedništvo među članovima. S veseljem najavljujemo da smo spremni za utakmicu 4. kolo 2. pikado lige koja će se održati u subotu 17.2.2024. u Splitu. Naši igrači spremno će se boriti za uspjeh i ponosno nas predstavljati na sportskom terenu. Ovim putem želimo im puno sreće u nadolazećoj utakmici 🙂

Aktivnosti su provedene u sklopu projekta pod nazivom “Aktivni” , uz financijsku potporu Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.