31.1 2024. U ugodnom ambijentu našeg prostora, susreli smo se s gospođom Katarinom Ralbovski iz Ureda za duhovnu pomoć pri Sisačkoj biskupiji. Posjeta je bila u sklopu programa pružanja psihosocijalne podrške, a rezultirala je trenucima dubokog razgovora, podrške te zajedničkog pjevanja koje je okrunilo naše druženje. Današnji susret započeo je razgovorom u kojem su svi prisutni imali priliku podijeliti svoja iskustva i osjećaje. Gospođa Ralbovski pružila nam je toplu duhovnu podršku, potičući međusobno razumijevanje i jačanje zajedništva. Atmosfera je bila ispunjena pozitivnom energijom, a svaki razgovor doprinio je osjećaju povezanosti među članovima udruge.

Nakon inspirativnog razgovora, usmjerili smo se prema tjelesnoj aktivnosti, koja je dio našeg programa. Elektronski govorni pikado, sobni bicikl i orbitrek bili su sjajni izbori za poticanje sportskog duha među nama. Kroz ove sportsko-rekreativne aktivnosti promičemo zdrav način života te jačamo tijelo i duh.

Aktivnost je provedena u sklopu projekta pod nazivom “Aktivni” , uz financijsku potporu Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.