14.11.2022. Djelatnici Udruge slijepih SMŽ-Sisak sudjelovali su na radionici pod nazivom: “Izgaranje na radnom mjestu i zamor suosjećanja”.
Radionica je održana pod vodstvom Maje Jakšić. Maja Jakšić rođena je 08.12.1973. godine u Splitu. Nakon završene Jezične gimnazije diplomirala je na Teološko-katehetskom fakultetu u Splitu na temu iz suvremene filozofije, »Filozofija Gabriela Marcela«.
Završila je četverogodišnju specijalizaciju iz savjetovanja i psihoterapije (Realitetna terapija, Kvalitetna škola i Suradničko vođenje) pri Institutu Williama Glassera. U Đakovu je na Katoličkom-bogoslovnom fakultetu završila specijalistički poslijediplomski studij iz pastorala kriznih situacija i obranila specijalistički rad »Sindrom sagorijevanja na radnome mjestu.« Voditeljica je centra za edukaciju i savjetovanje »Hippocampus« i višegodišnja suradnica Obiteljskog savjetovališta pri Splitsko-makarskoj nadbiskupiji. Djeluje u području obrazovanja, zdravstva, sporta i poslovanja, kako na predavanjima tako i u individualnom i u grupnom radu.