Danas, 15. svibnja 2024., bili smo uistinu aktivni i razigrani! Organizirali smo naše redovne sportsko-rekreativne aktivnosti koje su oduševile sve prisutne. Naša aktivnost obuhvatila je širok spektar sportskih i zabavnih aktivnosti, prilagođenih svim našim članovima. Sudionici su imali priliku razgibati se i uživati u elektronskom govornom pikadu, okušati se u strategiji i koncentraciji uz partiju šaha, te aktivno vježbati na orbitreku i sobnom biciklu. No, to nije sve! Neki od nas otkrili su i svoj glazbeni talent uz sviranje sintesajzera, što je dodatno obogatilo naše iskustvo.
Poseban dodatak ovoj aktivnosti bio je posjet novinara Mreže TV, koji su s velikim zanimanjem pratili naše aktivnosti. Snimili su prilog koji će biti emitiran u sklopu informativne emisije Mreže TV – “Izazovi i prilike” u subotu, 25. svibnja 2024. u 18 sati. Bit će to prilika da šira javnost sazna više o našoj udruzi i našim aktivnostima, te da podijelimo našu radost i entuzijazam s što većim brojem ljudi.
Hvala svim sudionicima i podršci koju smo dobili tijekom ove aktivnosti. Nastavljamo s našim radom u stvaranju inkluzivnog okruženja i promicanju aktivnog života za sve nas. Vidimo se na sljedećoj aktivnosti, spremni na nove izazove i uzbudljive trenutke.
Aktivnost je provedena u sklopu projekta pod nazivom “Aktivni” , uz financijsku potporu Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.