21.3.2024. Današnji dan bio je ispunjen pripremama za sportsko natjecanje koje nas očekuje! U sklopu sportsko-rekreativnih aktivnosti, održali smo intenzivan trening za nadolazeću utakmicu u el. govornom pikadu, zakazanu za subotu.
Naša ekipa iz Siska priprema se za susret s ekipom pikado kluba LABRADOR iz Karlovca, u 5. kolu druge pikado lige. Svi smo fokusirani na ostvarivanje dobrog rezultata, a atmosfera je puna uzbuđenja i timskog duha!
Uz sportske izazove, ne zaboravljamo ni našu svakodnevnu misiju unaprjeđenja života i stjecanja novih vještina. Danas smo također održali trening svakodnevnih vještina, fokusirajući se na osnovne zadatke poput slaganja hlača i pravilnog otkopčavanja i zakopčavanja dugmadi na istima.
Nastavljamo aktivno raditi kako bismo unaprijedili sebe i druge oko nas, kako u sportskim poduhvatima tako i u svakodnevnim aktivnostima.
Aktivnosti su provedene u sklopu projekta pod nazivom “Aktivni” , uz financijsku potporu Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.