Danas, 29. veljače 2024., bila je izvanredna prilika za zajedničko okupljanje i sportsko-rekreativne aktivnosti s našim članovima. Prepuni energije i entuzijazma, zajedno smo proveli nezaboravno vrijeme obogaćeno raznovrsnim aktivnostima koje su potaknule radost, zajedništvo i zdrav način života.

U sklopu projekta “Aktivni”, koji financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, sudionici su imali priliku sudjelovati u različitim aktivnostima koje su promicale kretanje, aktivnost i druženje.

Krenuli smo s dinamičnom tjelovježbom koja je osvježila tijela i pripremila nas za ostatak dana. Nakon toga, razgibali smo se u igri sa zvučnom loptom, što je donijelo smijeh i zabavu dok smo spretno dodavali loptu jedni drugima, koristeći se sluhom pri određivanju pravca lopte.

Na elektronskom govornom pikadu članovi su pokazali svoje vještine i preciznost. Uz to, sobni bicikl i orbitrek pružili su nam mogućnost da se istovremeno zabavljamo i vježbamo, potičući zdrav način života i održavanje kondicije.

Nakon dinamičnih aktivnosti, neki od nas okušali su se i u misaonoj igri- šahu. Svaka partija bila je prilika za izazov i učenje, uz šah smo uživali u razgovoru i razmjeni iskustava.